Jeroen Dubbeldam neemt teugels over van Eric Lamaze's Bonnie M Z

Jeroen Dubbeldam neemt teugels over van Eric Lamaze's Bonnie M Z

De tienjarige ruin Bonnie M Z (Bentley van de Heffinck) verhuisde een kleine twee maanden geleden naar het Twentse Weerselo. Zijn nieuwe ruiter is namelijk niemand minder dan Jeroen Dubbeldam. 

Dubbeldam nam halverwege oktober de teugels over van Eric Lamaze en Kara Chad. Zo zat de afgelopen maanden Lamaze in het zadel en kwam met deze door Exelmans - Laevers gefokte ruin aan de start in onder meer Bonheiden, Valkenswaard, Calgary en Brussel. Zij behaalden in een 1m45 vijfsterren rubriek van Calgary een zevende plaats. Zijn leerlinge Kara Chad was met de ruin voornamelijk actief in België in onder andere Lier, Waregem, Opglabbeek en Knokke. Ook kwam het tweetal van start in Valkenswaard en Lyon. In zowel Lyon als Bonheiden reden ze meerdere keren op het podium. Chad nam april 2018 de teugels over van de Fransman Severin Hillereau. 

Ook Jeroen heeft de ruin al diverse keren meegehad op wedstrijd. Zo kwamen zij in actie in Opglabbeek, Samorin en in Munchen. Dit weekend staat het tweetal op de startlijst voor het Zwitserse Geneva.