High Hopes SFN gaat naar Frank Schuttert

High Hopes SFN gaat naar Frank Schuttert

Op advies van de selecteurs heeft de directie van het Springpaarden Fonds Nederland (SFN II) besloten om High Hopes SFN niet langer te laten rijden door Kevin Jochems.

Aanleiding tot dit besluit is de overstap van Kevin naar de stal Black Horse BV van Jan Vink. "Er bestaat bij ons onduidelijkheid of Kevin op het niveau waarop hij bij stal Thijssen actief was ook in zijn nieuwe werkomgeving kan blijven acteren. Op advies van de selecteurs hebben wij contact gezocht met Jos Lansink en zijn stalruiter Frank Schuttert. Zij hebben onlangs High Hopes SFN getest en aangegeven dit paard graag in hun stal te willen hebben", aldus directeur Henk Rottinghuis.

"Ten aanzien van Kevin Jochems wil ik het volgende opmerken. Wij zien hem als één van de grootste ruitertalenten van Nederland. Mochten we in de toekomst een paard kunnen aankopen waarvan de selecteurs van mening zijn dat die het beste bij Kevin past en er voldoende duidelijkheid is over de mogelijkheden die hem geboden worden om op het hoogste niveau in de sport actief te zijn, dan zullen we niet aarzelen om dat paard bij hem onder te brengen".

Het moment dat Frank Schuttert voor het eerst met High Hopes SFN in de ring gaat verschijnen kan nog even op zich laten wachten. High Hopes SFN heeft last van een lichte schimmelinfectie en zal als die over twee tot drie weken is verdwenen worden overgebracht naar de stallen van Lansink.bron: FB