Gregory Wathelet's Qualido 3 verhuist naar Amerika

Gregory Wathelet's Qualido 3 verhuist naar Amerika
De Belgische springruiter, Gregory Wathelet ziet twee toppaarden uit zijn stallen verdwijnen. Drie jaar nadat Wathelet's Conrad de Hus een nieuwe thuis vond bij de Amerikaanse Double H Farm  heeft Quentin Judge Qualido 3  (Quicksilber) en Bresil de Riverland aangekocht van Wathelet.

In een interview met Studforlife maakte de springruiter het nieuws bekend. "Qualido 3 werd me toevertrouwd door zijn eigenaars. Ik had hem graag gehouden want hij is een enorm betrouwbaar. Maar de afspraak was steeds hem te verkopen."

Wathelet vertelt verder; " Ik heb een goede samenwerking met Quentin Judge. Toen hij me vroeg een nieuw paard te vinden heb ik hem Bresil de Riverland voorgesteld. Uiteindelijk heeft hij tijdens de 'testing' ook Qualido uitgetest en beslist beide paarden aan te kopen."

Qualido 3 werd in het verleden nog uitgebracht door Timothée Anciaume. Samen met Wathelet in het zadel sprong Qualido sprong hij op een vijfsterren niveau. De 11-jarige hengst kwam het laatst internationaal aan de start in Shanghai.