Graziano voortaan aan de start met Micky Morssinkhof

Graziano voortaan aan de start met Micky Morssinkhof
Micky Morssinkhof verwelkomt een nieuw toppaard in haar stallen. De KWPN-hengst, Graziano verhuist van Steven Veldhuis naar de stallen van de familie Morssinkhof.

Samen met Steven Veldhuis sprong de hengst vorige maand nog naar de vierde plaats op het Wereldkampioenschap jonge springpaarden in Lanaken. De zesjarige Baltic VDL-zoon zal voortaan uitgebracht worden door Micky Morssinkhof.




In de selectie voor het WK in Lanaken eindigde de zwartbruine hengst op de tweede plaats in de finale van de Blom Cup.

Graziano werd 4e in de Kampioenskeuring van de KWPN hengstenkeuring in Den Bosch. In het verrichtingsonderzoek heeft hij zijn verwachtingen ruimschoots waargemaakt en slaagde hij met mooie punten. Graziano kreeg een totaal score van 77½ punten waarbij hij een 8 kreeg voor de onderdelen: houding & balans, galop, techniek en vermogen. Graziano is een mooie en aansprekende hengst met een ruime, gedragen en lichtvoetige galop. Hij heeft een goede techniek van springen, is erg voorzichtig en beschikt over veel vermogen en afdruk.

Graziano presteert goed in de hengstencompetitie onder Lennard de Boer. In Ermelo eindigde hij als 5e waarbij hij beide rondes een 7½ kreeg voor zijn springtechniek en een 8 voor de rijdbaarheid.