GP paard Don Daiquiri voortaan onder Saher Daniel Hirosh

GP paard Don Daiquiri voortaan onder Saher Daniel Hirosh



De Canadese WEG rijder Karen Pavicic heeft haar Grand Prix topper Don Daiquiri verkocht. In 2014 nam ze deel met de vijftienjarige ruin tijdens het WEG in Caen. De Don Cardinale zoon zal voortaan worden uitgebracht onder de Israeliër Saher Daniel Hirosh.





Via haar Facebook schrijft de amazone: "Ik ben ontzettend dankbaar dat ik dit fantastische paard heb mogen rijden. Het was een echte once in a lifetime ervaring. Hij heeft een grote invloed gehad op mijn carrière en hij heeft mij veel geleerd. Samen hebben we meerdere dromen kunnen vervullen".

Als zesjarige kreeg ze de ruin op stal, waarna er in 2013 hun Grand Prix debuut volgde. Vervolgens werd tijdens de WEG van Caen een 41ste plaats gehaald in de grand Prix. Het tweetal was voor het laatst te zien in de ring in 2016. Hier probeerde de amazone haar Olympische droom in vervulling te laten gaan en reed mee voor de twee kwalificatie plaatsen voor het Canadese team. Helaas eindigde de amazone op de derde plaats, waarop ze haar droom al snel in duigen zag vallen.