Edward Gal heeft nieuwe troef op stal

Team Glock heeft een nieuw paard op stal,   Glock's Sir Schenkenberg en Edward Gal hoop tdan ook zeer binnenkort in de ring verschijnen met de negenjarige zoon van zoon van Sir Donnerhall I x Larome.

"Het is een paard met ongelofelijk veel potentiaal!  Een toekomstige ‘ster’ in de dressuurring! Ik ben echt heel blij", verheugd GLOCK ruiter Edward Gal zich. Want sinds vandaag staat er een nieuw dressuurpaard op stal: GLOCK's Sir Schenkenberg!

De negenjarige zoon van Sir Donnerhall I x Larome uit de Duitse fokkerij heeft niet alleen een veelbelovende bloedlijn, maar de expressieve en krachtige ruin, boekte onder zijn vorige ruiter Jochen Vetters (GER), ook al  enkele zeer goede resultaten.

"Hij is gewoonweg geweldig. Hij heeft nog niet zo veel wedstrijd ervaring, maar wel heel veel potentiaal. Ik ben super happy en dankbaar, dat de familie Gaston en Kathrin Glock hem voor mij gekocht hebben", verteld Edward Gal vol trots, over zijn nieuwe crack, die inmiddels in zijn nieuwe stal van het  GHPC Nederland staat.

Kijk hier voor het orginele artikel en de foto's!