Citizenguard Horses stelt drie toppaarden te koop

Citizenguard Horses stelt drie toppaarden te koop
Citizenguard heeft besloten drie van zijn top paarden te koop te stellen, dat heeft het aangekondigd op zijn sociale media. Zo zal de 13-jarige Tangelo vd Zuuthoeve-zoon, Citizenguard Taalex weldra van eigenaar wisselen.

Taalex wordt momenteel uitgebracht door Samuel Parot maar behaalde zijn internationale successen met Gregory Wathelet in het zadel. De combinatie sprong zo vorig jaar naar de overwinning in de 1.55m rubriek in Doha.  Eerder dat jaar won het duo de CSI5* Grote Prijs in Zürich. Onder het zadel van Constant van Paesschen sprong Taalex ook in de prijzen tijdens de CSI5* in Knokke enkele jaren terug.

Ook de 10-jarige Baloubet du Rouet-dochter, Citizenguard Terre d'Aix is te koop gesteld. De merrie is voornamelijk actief op een 1.45m niveau en haalde vorig jaar nog de prijzen in Knokke met Adir Abreu Junior.

Als laatste is het de 7-jarige hengst Aachen du Rouet (v. Untouchable M) die wordt te koop gesteld. Deze werd recent uitgebracht op een internationaal Young Horses niveau met Adir Abreu in het zadel.