Ashford Farm verkoopt Happiness en Chester 318 aan Francesco Turturiello en Linda Bratomi

Ashford Farm verkoopt Happiness en Chester 318 aan Francesco Turturiello en Linda Bratomi

Ashford Farm kondigde aan dat ze hun partnerschap met de eigenaren van B&T Stables, Francesco Turturiello en Linda Bratomi, zullen voortzetten door twee van hun eigen paarden te verkopen aan het Italiaanse koppel. "Na mooie gelukkige herinneringen zullen we Happiness en Chester 318 hun springcarrières zien voortzetten bij B&T Stables", aldus Ashford Farm. 


Een paar maanden geleden kocht Ashford Farm de achtjarige ruin Cadeau Z (v. Carmena Z) van de eigenaren van B&T Stables. "Terwijl we blijven genieten van Cadeau Z, hebben we onlangs ook twee van onze eigen paarden verkocht aan Francesco Turturiello en Linda Bratomi", zegt Ashford Farm. Zij nemen daarmee afscheid van de negenjarige Happiness (v. Phin Phin) en van Chester 318 (v. Corlensky G). Met Cecile Tofte in het zadel sprong de merrie Happiness naar viersterren 1.50m niveau. Ook de tienjarige Chester presteerde met Cecile Lofte in het zadel tot op viersterren niveau en plaatste zich dit jaar met succes in tal van 4* 1.45m rubrieken. De twee paarden zullen hun springcarrière voortzetten bij B&T Stables-ruiter Svea Tegnestedt. 

"Wij wensen onze vrienden veel succes met deze twee geweldige paarden en kijken er naar uit om hun reis in het springcircuit te volgen", besluit Ashford Farm. 

Bron: Equnews/ IG