Vrieling rijdt nieuwe aanwinst naar het zilver in LR Opglabbeek

Vrieling rijdt nieuwe aanwinst naar het zilver in LR Opglabbeek

In Sentower Park werd zonet de laatste rubriek van de avond gesprongen: een 1m45 Longines Ranking. Er werd met aparte barrage gewerkt en zestien ruiters konden de nul behouden in het basisparcours. Een barrage met 16 moest dus uitsluitsel bieden. De winst ging naar Emil Hallundbaek. Hij rekende op Paris (v. Armitage 2) om in 34,28 seconden een foutloze barrage te springen. 

Hij bleef hiermee Jur Vrieling voor die met Chabada de l'Esques (v. Quabracho Semilly) op de tweede plaats eindigde. Dit duo kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 36,74 seconden.  Het is nog maar het eerste concours waaraan Vrieling met deze nieuwe aanwinst deelneemt. "Ik heb grote hoop voor hem voor de toekomst", liet hij alvast weten. De ruin is in eigendom van SF Equestrian.

Bunoit Moeskops zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij reed Kiarado (v. Diarado) naar de derde plaats in 37,06 seconden. 

Tom Schellekens (Fiarabo), Sanne Thijssen (Hi There), Jack Ansems (Fliere Fluiter) en Eric van der Vleuten (Wunschkind 19) scoorden ook. 

Klik hier voor de resultaten