Vincentius verdedigt Nederlandse eer in CSI1* competitie Lier

Vincentius verdedigt Nederlandse eer in CSI1* competitie Lier

Een internationale dag werd in Lier afgesloten met twee rubrieken van de CSI1* competitie en beide rubrieken kregen een Belgische winnaar. In het 1m10 was Femke Verschelden de snelste. Zij reed Silhouette v't Oud Molenhof Z (v. Sir Shutterfly) foutloos rond in 26,32 seconden en was hiermee de duidelijke winnares.

Sarah Verhamme en Kyra V (v. Zapatero VDL) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 30,51 seconden. Nina Ganzenmüller en Le Vita M (v. Levisonn) eindigden op de derde plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 32,22 seconden. 

Alexander Vincentius (Irocco Grey S) en Camilla Selander (Grupo Prom Corssini) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

In het 1m20 reed Kasper de Boeck naar de overwinning. Hij rekende op Gerenia (v. Cantos) om in 27,34 seconden een foutloze ronde te springen. Nikita van der Meerschen en Laddy vh Molenhof Z (v. Primo des Bruyeres) eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 27,70 seconden. Voor Benny van de Walle en Katy van't Pauwenhof (v. Deauville van T&L) was er een derde plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 28,41 seconden. 

Richard Jenkinson (Seaburg) en Josephine Lepage (Blossom van de Herenbrink) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten