Van der Schans springt op het podium in CSI1* Grand Prix Valkenswaard

Van der Schans springt op het podium in CSI1* Grand Prix Valkenswaard

In Valkenswaard stond de CSI1* Grand Prix als eerste op het programma vandaag. Tien combinaties konden de nul behouden in het basisparcours en keerden terug voor de allesbeslissende barrage. 

De overwinning ging naar België: Jeroen Appelen reed Sina (v. Spiderman) foutloos rond en klokte af in 35,05 seconden. Ze bleven hiermee Edwin Smits voor die met Inspiration de la Velle (v. Numero Uno) op de tweede plaats eindigden; Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en finishten in 37,29 seconeen. Patrick van der Schans en AS Damascene (v. Emerald) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 37,30 seconden. 

Journey van Eerd (Harvey) en Julia Tops (India Blue ZF) vervolledigden de top vijf. 

Gerco Schröder kon zich met Glock's Novellist (v. Carrera VDL) ook in de top tien klasseren.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m35 van de CSI2* competitie reed Victoria Gulliksen naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Ibiza (v. Cardento 933) een foutloze ronde springen in 55,35 seconden. Tom Schellekens en Isabel (v. Captain Cooper) volgden op de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 55,80 seconden. Remco Been en Balou van het Molenhof Z (v. Berlin) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 57,55 seconden. 

Patrick van der Schans (Habrina) en Henk van de Pol (Forlan) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten