Valencia: Patrick Lemmen vierde bij de 6-jarigen

Valencia: Patrick Lemmen vierde bij de 6-jarigen

Onze landgenoot Patrick Lemmen werd zonet vierde in de rubriek voor 6-jarige paarden. 

De proef werd gewonnen door de Pool Adam Grzegorzewski met Kalito O (v. Verdi TN). Zij waren twee seconden sneller dan Thibault Lacrevaz en Filae de Belmont (v. Con Air) die foutloos bleven in 35,76 seconden. De Fransman werd met Fly de Cantraie (v. Vigo d'Arsouilles) ook derde. Patrick Lemmen en Pillar G (v. Thunder vd Zuuthoeve) vervolledigen samen met Tim-Uwe Hoffmann en Quanita (v. Quiran) de top vijf.

Bij de 5-jarigen was het de Franse Caroline Rosant die met de overwinning aan de haal ging. Met Galant de Riverland (v. Montender) en 32,76 seconden liet ze de concurrentie achter zich. Andrew Saether en El Star Van 'T Ameldonk Z (v. El Torreo de Muze) waren met 33,02 seconden goed voor brons. Benny Naessens vervolledigt het podium met Lasall B (v. Connect). Zij bleven foutloos in 33,29 seconden. Naessens werd met de nakomeling van Emerald Emotion Van 'T Lozerhof ook vijfde. Hij moest de Ierse Susan Fitzpatrick voor zich dulden. Zij zette een nulronde neer met Keatingstown Leia (v.Bubalu VDL).

Tenslotte wist de Franse Agathe Coste de 1.10m rubriek op haar naam te schrijven. Haar Demi Lune Bo Regard (l'Arc de Triomphe) sprong een nulronde in 18,82 seconden. Ingrid Anticevic en Cybele de Calvaire (v. Berlin) worden tweede met 19,90 seconden. Het brons is voor de Italiaanse Daphne Giunti en Dink Toy d'Hof ten Bos (v. Obus Delcour Wisbecq). Ze klaarden de klus in 20,04 seconden.Flavie Rieu en Quilbaha Val de Mai (v.Papillon Rouge) werden vierde, Juliette Losfeld en My Little Abba Shining Star S (v. Goldstar Shining S) eindigden vijfde. 


Klik hier voor de resultaten.