Top vijf notering voor Lonneke Mulder in CSI1* Sentower Park

Top vijf notering voor Lonneke Mulder in CSI1* Sentower Park

In Sentower Park ging de dag verder met twee CSI1* proeven, één was op de hoogte van 1m30 en hier was het een Jerome Schmidt die aan de haal ging met het goud. In de 1m20 proef was Johnny Stevens die de snelste was. 

Jerome Schmidt wist met Etoille de snelste ronde af te leggen, deze twee stopten de barrage tijd in 27.80 seconden. Op de tweede plaats kwam Nathun Bull te staan, hij reed Carla rond in 27.93 seconden. De Belgische Sophie Schmidt had onder het zadel Cool Max (v. Colman) en ging over de finish in 28.13 seconden. 

Julie Brault met Vermeille Hogue (v. Diamant de Semilly) in 28.89 seconden en Corentin Campisi met Jazz de Champenotte (v. Richebourg d'10) in 29.83 seconden volgden hierop.

Klik hier voor alle resultaten. 

Johnny Stevens kwam in de ring met Evico (v. Cicero Z Van Paemel) en ging over de eindmeet in 30.54 seconden. Gevolgd werd hij door de Duitse Isabelle Gerfer op de rug van Ironie du Bois Halleux (v. Nonstop) in 31.60 seconden. Op de derde plaats eindigde Mathieu Godart met onder het zadel Echo de l'Argiliere) in 33.50 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Valentine Devloo met Dolly de Roqueline (v. Vagabond de La Pomme) in 33.79 seconden en Lonneke Mulder met Caressini (v. Carento) in 36.05 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten.