Top vijf klasseringen voor Sanne Thijsen en Kevin Jochems op Belgische bodem

Top vijf klasseringen voor Sanne Thijsen en Kevin Jochems op Belgische bodem

In het Azelhof wordt er sinds deze week weer competitie gesprongen. Danny van Es domineerde deze ochtend al, maar ook in het 1m30 kon hij de overwinning op zijn naam schrijven. In het 1m40 ging Jeroen Appelen met de winst aan de haal.

Danny Van Es reed Hamilton in het 1m30 foutloos naar de overwinning in een tijd van 29,62 seconden. Hiermee bleef hij Marthe Heudens voor die met Linguine de la Pomme op de tweede plaats eindigde. De amazone liet het hout onaangeroerd en finishte in 30,87 seconden. Sanne Thijssen eindigde op de derde plaats met Huppeldepup. Ook zij sprongen een foutloze omloop en finishten in 31,17 seconden. 

Anthony Wellens (Nestor JH Z) en Marinus Den Doelder (Blue Chip) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Jeroen Appelen won op zijn beurt de 1m40 rubriek. Hij rekende op Faith om in 29,78 seconden naar de eindmeet te rijden. Hiermee was hij slechts een fractie sneller dan Mathieu Bourdeaud'hui die met Toronto Z op de tweede plaats eindigde. Ook zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 29,85 seconden. James Peeters en J'Adore namen de derde plaats voor hun rekening.

Anthony Wellens (Danger Civil Van't Lindenhof Z) en Kevin Jochems (Carte Blance) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.