Top tien klasseringen voor Dubbeldam en Smolders in hoofdnummer Valkenswaard

Top tien klasseringen voor Dubbeldam en Smolders in hoofdnummer Valkenswaard

In Valkenswaard was een 1m50 rubriek vandaag het hoofdnummer van de dag. Er werd rechtstreeks tegen de klok gesprongen en de winst ging naar de Braziliaan Eduardo Menezes. Hij reed H5 Elvaro (v. Calvaro FC) foutloos rond in 66,60 seconden. 

Abdel Said nam de tweede plaats mee naar huis. Hij kon in het zadel van Arpege du Ru (v. Apache d'Adriers) de nul behouden en finishte in 68,15 seconden. Ben Maher en Ginger-Blue (v. Plot Blue) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 68,55 seconden. 

Enrique Gonzalez (Chacna) en Sameh el Dahan (Suma's Zorro) vervolledigden de top vijf.

Jeroen Dubbeldam, die vandaag al eens kon winnen, was de beste Nederlander. Hij reed Oak Grove's Carlyle (v. Casall) naar de achtste plaats. Voor Harrie Smolders (Bingo du Parc) was er een tiende plek.

Klik hier voor de resultaten

1m35 CSI2* 

In het 1m35 van de CSI2* competitie sprongen de Nederlanders ook in de kijker. Lowie Joppen eindigde op de tweede plaats. Hij sprong in het zadel van Ilon een foutloze ronde in 32,25 seconden en moest zo enkel Pilar Lucrecia Cordon (Galine de la Cour Zichelhof) voorlaten. Tom Schellekens (Isabel) en Robbert Ehrens (Eleonoor) eindigden ook in de top vijf.