Top tien klassering voor Frank Schuttert op Duitse bodem

In Riesenbeck werd zonet de finale van de kleine tour over een hoogte van 1m35 gesprongen. De ruiters kregen een parcours in twee fases voorgeschoteld en het waren de Duitse ruiters die domineerden. Gerrit Nieberg reed Centucky (v. Contagio) foutloos door beide fases en klokte af in 30,07 seconden. Hiermee nam hij meteen ook de overwinning mee naar huis.

Justine Tebbel en Athletica 27 (v. Los Angeles) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 30,21 seconden. Rodney Jongschaap en Monsoon Monday, een 11-jarige Montender zoon, volgden op de derde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 30,40 seconden.

Michael Wensing en Vulkana 5 (v. Vulkano) en Tim Rieskamp-Goedeking (v. Chacco-Blue) vervolledigden de top vijf op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats. Frank Schuttert was de beste Nederlander op de negende plaats. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Sam Sh (v. Spartacus TN) en finishte in 31,09 seconden.