Sunshine Tour: Roosje Brouwer staat haar mannetje in CSI4* Small Grand Prix

Sunshine Tour: Roosje Brouwer staat haar mannetje in CSI4* Small Grand Prix
Eerder vandaag werd de CSI4* Big Tour Grand Prix al verreden op de Sunshine Tour maar zonet is ook de Small Tour Grand Prix over een hoogte van 1m45 beëindigd. De overwinning kwam in Duitse handen: Helmut Schönstetter reed de Zangersheide hengst Eic Anton Sbk Z (v. Arko III) naar de overwinning door in 33,37 seconden een foutloze ronde te springen.

Ivan Dalton reed op zijn beurt Plaisire d'Api (v. For Pleasure), een 6-jarige BWP-ruin, naar de tweede plaats. Het duo kon de nul behouden en klokte af in 34,77 seconden. De derde plaats werd vervolledigd door Matteo Leonardi en de 11-jarige Daytona della Caccia (v. Diamant de Semilly). Het duo kon de nul behouden en klokte af in 34,79 seconden.

Daniel Mc Alinden (Java QP) en Luke Barham (Casalu-Blue PS) werden vierde en vijfde. 

De beste Nederlandse prestatie kwam van Iris Michels. Zij behaalde met haar Bugano de l'Abbaye (v. Ugano Sitte) de tiende plek. 

In de CSI4* Small Grand Prix reed Steve Guerdat naar de overwinning. Hij rekende op Easy Star de Talma (v. Quick Star) om in 28,79 seconden foutloos rond te rijden. Hiermee deed hij het ruim sneller dan Penelope Leprevost die met Fantasy de la Roque Z (v. Fo Hero de Hus) de tweede plaats voor haar rekening nam. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 30,05 seconden. Andrej Oplatek en de 12-jarige Le Coridal (v. Lyjanero) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 30,40 seconden. 

Roosje Brouwer (Kerswin van't Roosakker) en Alix Ragot (Diaz de Ush) werden vierde en vijfde. 

Kars Bonhof en Ivoor TN (v. Eldorado vd Zeshoek) konden ook naar een top tien klassering rijden. Voor hen was er een foutloze ronde in 31,44 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten