Skip to content

Copyright

CSI3* Valencia: Pals grijpt zilver in Grand Prix!

In Valencia wordt er al het hele weekend op CSI3* niveau gesprongen. Zonet werd het weekend afgesloten met de Grand Prix van de CSI3* competitie. Tien combinaties slaagden erin om een foutloze ronde achter hun naam te noteren in de basisronde. Een barrage met tien moest dus uitsluitsel bieden. In die ontknoping trok Victor Bettendorf aan het langste eind. In het zadel van Foxy de la Roque (v. Armitages Boy) kon hij een foutloze ronde springen in 40,73 seconden.

Hij hield hiermee de Nederlander Johnny Pals op afstand die op zijn beurt een foutloze barrage sprong in 41,30 seconden. Dit leverde hem en zijn Zarkava Hero Z (v. Zandor) de zilveren medaille op. James Smith mocht met Lissyegan Luise Royale (v. Luidam) op de derde podiumtrede plaatsnemen. De 13-jarige hengst kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 41,44 seconden.

Adrian Whiteway (Chacco-Blue) en Stanislas de Malet (Zandor) werden vierde en vijfde.

Klik hier voor de resultaten

Vorige MET Oliva: Ruben Romp verdedigt Nederlandse eer in GP Volgende Sunshine Tour: Roosje Brouwer staat haar mannetje in CSI4* Small Grand Prix