Skye Morssinkhof schittert meteen op de legendarische Romeinse gronden!

Skye Morssinkhof schittert meteen op de legendarische Romeinse gronden!

In Rome staat dit weekend een nieuwe manche van de Global Champions Tour op het programma. Later vandaag is het aan de 5* ruiters om in actie te komen maar deze ochtend werden er alvast enkele rubrieken van de CSI2* competitie gereden. In het 1m30 ging de overwinning naar Filippo Martini di Cigala. Hij rekende op Adamantea Dell'Esercito Italia (v. Pupillo dell'esercito Italiano) om in 35,35 seconden een foutloze ronde te springen. 

Inigo Lopez de la Osa Franco (Sultan de Beaufour) en Ellie Guy (Ijver) vervolledigden de top drie. De beste Nederlandse prestatie kwam van Skye Morssinkhof. Zij reed Nina vh Scheefkasteel (v. Numero Uno) naar de vierde plaats door in 36,51 seconden een foutloze ronde te springen. 

Ramatou Ouedrago en Ti'punch de ka Roque (v. Kannan) vervolledigden de top vijf. 

Ook in het 1m45 was Sk Morssinkhof de beste Nederlandse. Dit keer reed ze G-Vingino Blue (v. VDL Zirocco Blue) naar de vierde plaats door in 34,63 seconden een foutloze ronde te springen. De overwinning ging naar de Italiaan Roberto Previtali. Hij rekende op Come on Semilly (v. Diamant de Semilly) om in 33,83 seconden een nulronde te rijden. Filippo Martini di Cigala (v. Unite dell'esercito Italiano) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nul behouden en klokten af in 34,06 seconden. 

Ingrid Gjelsten (Jackson vd Bisschop) vervolledigde de top vijf op de vierde plaats.


Klik hier voor de resultaten

Foto: Fototrailer