Simon Delestre wint World Cup Verona

Simon Delestre wint World Cup Verona

In Verona was het zonet nagelbijten in de barrage van de Wereldbeker! Met tien deelnemers in de jump-off ging het er bikkelhard aan toe. De overwinning was voor Simon Delestre. Hij reed met Hermes Ryan  (v. Hugo Gesmeray) op een magistrale wijze naar de eerste plaats. In een tijd van 37,32 seconden wist hij met zijn zestienjarige ruin een indrukwekkende en foutloze ronde af te leggen! 

Op de tweede plaats zorgde Kendra Claricia Brinkop voor girlpower. De Duitse reed met Kastelle Memo (v. Thunder Van De Zuuthoeve), een BWP merrie ook een razendsnelle ronde in 37,80 seconden. Het brons was weggelegd voor de Ier Denis Lynch. Hij reed de ervaren vijftienjarige GC Chipon's Bushi (v. Contendro II) in 38,62 seconden naar foutloze omloop. 

Op vier zien we opnieuw voor Duitsland, Christian Kukuk staan. Hij kon met Checker (v. Comme Il Faut 5) het hout onaangeroerd laten in een tijd van 39,08 seconden. Jens Fredericson, de broer van de wereld nummer één Peder Fredericson, kon met Markan Cosmopolit (v. Cohiba 1198) een vijfde plaats bemachtigen met een tijd van 40,73 seconden. 

Klik hier voor de resultaten.