Scott Brash wint 1.50m Christmas Tree Stakes rubriek van Londen

Scott Brash wint 1.50m Christmas Tree Stakes rubriek van Londen

De avond werd in London feestelijk afgesloten met een spannende 1.50m rubriek waarin de topruiters van de proef wisten door te stoten naar de ronde waarin ze tegen de klok moesten springen. In deze proef waren er ook Longines Rankingpunten te verdienen. Winst was er voor Scott Brash en Hello Mr President. De top drie werd verder volledig aangevuld door de Britse ruiters die voor thuispubliek medailles wisten binnen te rijven. 

Winst was er voor Scott Brash die met Hello Mr President (v. Comme d'Api vd Hacienda Z) de winnende ronde neerzette van 38,19 seconden. De winnaar van de FEI Jumping World Cup van Londen, Harry Charles nam in deze proef genoegen met de tweede plaats. Hiervoor kon hij rekenen op Valkiry de Zance (v. Diamant de Semilly). Hij reed over de finish in 38,33 seconden. Matthew Sampson en KWPN'er Ebolensky (v. Clinton) vervolledigden het podium met een tijd van 38,79 seconden. 

De Ierse Shane Breen (Haya) reed naar de vierde plaats. Gregory Wathelet (Clarity) verzekerde België van een mooie vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto credits: The London International Horse Show