Scott Brash heer in meester in CSI5* Allianz Prize Aken

Scott Brash heer in meester in CSI5*  Allianz Prize Aken

In Aken werd zonet het hoofdnummer van de dag voor jumpingruiter verreden: de Allianz-Prize, die over een hoogte van 1m55 in twee rondes gesprongen werd. De beste tien combinaties uit de eerste ronde mochten terugkeren voor de tweede ronde. In de praktijk waren dit alle combinaties die een foutloze eerste ronde konden springen. In de tweede ronde ging het vooral om snelheid én als er een man snel is, is het Scott Brash. Dat bewees hij ook deze keer weer door Hello Vincent (v. Consul Di Vie Z) als een speer door het parcours te rijden. Het duo klokte af in 53,84 seconden. 

Christian Ahlmann en Dominator 2000 Z (v. Diamant de Semilly) volgden op de tweede plaats. Zij slaagden erin de nul te behouden en klokten af in 54,23 seconden. Darragh Kenny en Idalville d'Esprit (v. Carabas v Wateringhoeve) namen de derde plaats voor hun rekening. Ook voor hen was er een foutloze ronde in 54,68 seconden. 

Marlon Modolo Zanotelli (Obora's Chloe) en Pieter Devos (Mom's Isaura) vervolledigden de top vijf. Ze sprongen foutloze rondes in respectievelijk 55,98 en 56,36 seconden. 

Klik hier voor de resultaten