Ruben Romp rijdt naar zilver in 7-jarigen proef Peelbergen

Ruben Romp rijdt naar zilver in 7-jarigen proef Peelbergen

In Peelbergen reed Ruben Romp met Kingsten (F One Usa) naar zilver in de CSIYH1* 1.25m proef voor 7-jarige paarden. De combinatie was nipt trager dan de Belg Thomas de Wit met de I'M Special de Muze zoon, Ice Twin Boy Dw Z uit eigen fokkerij. In de voorafgaande CSI2* 1.35m rubriek zette Loewie Joppen het beste Nederlandse resultaat neer op de rug van Ilinn (Van Gogh)

Brons in de 7-jarigen proef was voor de Ier Jeremy Sweetnam op Chuflay, een Cornet Obelensky zoon. Verder nam Adir Dias De Abreu uit Portugal de vierde plek in met Feline de B'Neville (Rialto Courcelle). De top vijf werd mooi afgesloten door nog een Nederlandse combinatie, Manon Hees in het zadel van Karizona.

Joewie Joppen beste Nederlander in CSI2* 1.35m proef

In de proef voorafgaand aan de 7-jarigen wisten drie Nederlandse combinaties zich te plaatsen. Loewie Joppen, op de rug van Cannabissa N Plus (Canvas Plus) ging het drietal vooruit en plaatste zich op een zevende plaats. Larissa Bijl was met Inspector (Gentleman) goed voor een negende plaats, gevolgd door Joost Martens en Chernesto (Casalito) op tien.

Uitslag CSI2* 1.35m

Uitslag CSIYH1* 7y/o 1.25m