Renske van Middendorp pakt zilver in Small Tour pony's

Renske van Middendorp pakt zilver in Small Tour pony's

In Sentower Park werden zonet de laatste twee rubrieken van een internationaal jeugdconcours gesprongen. De winst in de Small Tour voor pony's bleef opnieuw in Belgische handen: Brent de Schrijver kon in het zadel van Konquistador van Orchid's (v. Kanshebber) een foutloze ronde springen in 61,04 seconden. 

Renske van Middendorp en Funky (v. Calvino Z) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en klokten af in 66,58 seconden. Oda Therese Oddsen en Javan Alun (v. Cavalier Two For Joy) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 69,12 seconden. 

Thilde Strandby Moeller (Manni) en Siebe Leemans (Addrigoole Sally) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Brent de Schrijver (Orchid's Party Dress), Vic de Plecker (Olily-V) en Estelle Gerard (Vico des Flagues) eindigden op de elfde en de twaalfde plaats.

Klik hier voor de resultaten

Bij de Children sprong Britt Schaper naar een top tien klassering in het 1m25. Ze rekende op Cillow (v. Canabis Z) om in 75,64 seconden een foutloze ronde te springen; Daan Adams (China) en Jersey Kuijpers (Jk Horsetrucks Quanta Questa) konden zich ook klasseren. 

Klik hier voor de resultaten