Podium voor Lars Kersten in 2* 1.45m in Kronenberg

Podium voor Lars Kersten in 2* 1.45m in Kronenberg

De hindernissen staan klaar voor de Grote Prijs van straks maar eerst kwamen de ruiters in actie over het reguliere CSI2* parcours op 1.45m hoogte. Lars Kersten hield de Nederlandse eer hoog en baande zich een weg naar de top drie met Big Beauty Z (v. Big Star Jr KZ).  

De voorlaatste rubriek in Kronenberg beloofde heel wat spanning. Voor Kersten was een plek in de top drie het hoogst haalbare op de achtjarige merrie. Het zilver werd voor zijn neus afgesnoept door Hasan Senturk die slechts twee honderdsten sneller reed dan Kersten op Carlchen 94 (v. Cascadello). De overduidelijke winnaar was Giampiero Garofalo. De Italiaan was bijna twee seconden sneller dan de rest en sprong naar de winst op Dynamite vh Legita Hof Z (v. Diamant de Semilly). 

Verder konden nog drie andere Nederlandse combinaties zich plaatsen. Logan Fiechter had zijn plaats op acht met E Hoodstock Z (v. Emerald). Op tien vinden we Lara Bredewoud met Humonia B (v. Quality Time TN) gevolgd door Mans Thijssen en I'm Here (v. Carambole).

Volledige uitslag