Pénélope Leprevost: "Ik heb twee maanden met mijn dochter en paarden doorgebracht"

Pénélope Leprevost: "Ik heb twee maanden met mijn dochter en paarden doorgebracht"

De Franse amazone Pénélope Leprevost laat weten dat ze gedurende deze lockdown periode niet stil heeft gezeten. "Ik heb deze tijd vooral gebruikt om mijn nieuwe paarden beter te leren kennen zodat ze klaar zijn om competities te springen, eenmaal dat weer toegelaten is". 

De Franse topamazone kan sinds kort op Bingo Del Tondou (f. Vigo d'Arsouilles), Careca LS Elite (f. Carusso LS La Silla) en Bolero de Beaufour (f. Nabab de Reve) rekenen. De Franse amazone zegt dus ook dat haar lockdown best meeviel: "Ik kan niet klagen. Ik heb twee maanden met mijn dochter en mijn paarden kunnen doorbrengen. Ik heb van deze tijd gebruik gemaakt om de paarden die weinig ervaring hebben door te trainen. Mijn toppaarden hebben vakantie gekregen. Ik kijk er natuurlijk wel naar uit om terug op wedstrijd te gaan en weer op het hoogste niveau te springen", gaat ze verder.

"Ik zal de volgende weken in Deauville met mijn jonge paarden aan de start komen. Zo weet ik ook meteen hoe ver ik sta met mijn jonge paarden en waar ze zich ten opzichte van de concurrentie bevinden". 

Bron: Grandprix.info