Peelbergen: Vincent Dings zesde in de CSIO Young Riders Grand Prix

Peelbergen: Vincent Dings zesde in de CSIO Young Riders Grand Prix

Vincent Dings sprong zonet als hoogst genoteerde Nederlander naar een zesde plaats in de CSIO Young Riders Grand Prix! 

De Amerikaanse Mimi Gochman won de proef met Celina BH (Canstakko) en een tijd van 42,08 in de barrage. Simon Morssinkhof en zijn Vivolta de Gree (Diamant de Semilly) volgenden op iets meer dan twee seconden op een tweede plaats. De Fransman Antoine Ermann bleef met Beryl des Pres (Popstar Lozonais) foutloos in 47,16 seconden, wat goed bleek te zijn voor het brons. 

Thibault Philippaerts en Derby de Riverland (Kannan) moesten één springfout noteren in een tijd van 44,91 seconden. Ze vallen zo net naast het podium. Abdurakhmin Abdullaev en Quintair (Quintero) maakten eveneens een springfout en vervolledigen zo de top vijf. 

Vincent Dings werd dus achtste, dit met zijn Ferrari (Harley).

Daarnaast stelde ook Pam Nieuwenhuis wederom niet teleur in de CSIYJ-A Big Tour. Aurelia Guisson won, na de Junioren Grand Prix ook deze proef, dit keer met Berlini From Second Life Z (Berlin). Hun tijd van 35,18 seconden was een seconde te snel voor de Fransman Dylan Ringot, die met Babelle Kervec (Quaprice Boismargot Quincy) tweede eindigde. Pam Nieuwenhuis en Bertha 10 (Balou de Rouet Z) namen met 37,96 seconden het brons mee naar huis. 

Plaats vier en vijf waren weggelegd voor Katerina Bubakova met Nasty Girl de Muze (Darco) en Ebba Danielsson met Iwan (Untouched). 


Klik hier voor alles resultaten.