Patrick Lemmen scoort in 6-jarigen rubriek Valencia

Patrick Lemmen scoort in 6-jarigen rubriek Valencia

Ook in Valencia werden deze ochtend alvast twee rubrieken van de Youngster Tour gesprongen. Bij de 6-jarigen domineerde de Spaanse Imma Roquet Autonell. Zij reed Iovana Del Maset foutloos rond in deze rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd. Ze stopten de chrono na 69,28 seconden. 

Daarnaast nam de Spaanse amazone ook de tweede plaats mee naar huis. Dit keer rekende ze op Nummer Fbh om in 69,37 seconden een foutloze ronde te springen. Dan Kremer en Formidable Gln Z (v. Focus Gln) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 70,88 seconden.

Ruben Gomez Crespo (Edea du Figuier) en Anna Power (Solomon) volgden op plaatsen vier en vijf. 

De beste Nederlandse prestatie kwam van Patrick Lemmen. Hij rekend eop Jappeloup (v. Calvaro FC) om in 78,08 seconden een foutloze ronde te springen. Dit leverde hem een tiende plaats in het klassement op.

Bij de 5- jarige paarden reed Annabel Shields naar de overwinning. In het zadel van Kadier (v. Freestyle) sprong ze een foutloze ronde in 78,64 seconden. Hiermee bleef ze haar eerste concurrenten ver vooruit. Chloe Andouard kwam het dichtst in de buurt met Fallovme de Bellot (v. Jarnac). Zij sprongen een foutloze ronde in 84,17 seconden. Laura Tomas Isach en Ibianca del Maset vervolledigden het podium.

Klik hier voor alle resultaten