Nederlanders scoren in De Peelbergen

Nederlanders scoren in De Peelbergen

Ook in De Peelbergen wordt er nog steeds druk op twee pistes gesprongen. Deze ochtend stond de kwalificatie voor de CSI1* Grand Prix op het programma. Martin Reznicek reed hier naar de overwinning. Hij rekende op Clintin (v. Clinton H) om in 25,39 seconden een foutloze ronde af te leggen. Hij bleef met deze tijd Jack Nicklin voor die met Cwiebus KK de tweede plaats voor zijn rekening nam. Zij sprongen een foutloze ronde en klokten af in 26,02 seconden. Tim Franssen nam met Clindoeil a Mormoulin (v. Diamant de Semilly) de derde plaats voor zijn rekening na een foutloze ronde in 26,76 seconden. 

Yves Houtackers (Lykkekoejs Fabian) en Sophie Fawcett (Cedric) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. 

7-jarigen

Bij de 7-jarigen reed Katrin Eckermann naar de overwinning. Zij rekende op Chao Lee (v. Comme Il Faut 5) om in 30,33 seconden een foutloze tweede fase te springen. Ze nam daarnaast ook de tweede plaats mee naar huis. Dit keer rekende ze op Starfly (v. Starpower) om in 33,76 seconden een foutloze ronde te springen. Tim Franssen was de beste Nederlander op de derde plaats. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Blues (v. Untouched) en klokte af in 34,37 seconden.

Sophie Fawcett (Calson) en Annelies Vorsselmans (Iago K Zaness) vervolledigden de top vijf.

1m40 CSI2*

In het 1m40 eindigde Leon Thijssen net buiten de top vijf. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Carinja 18 (v. For Fashion) en klokte af in 65,46 seconden. Dit leverde hem de zesde plaats op. Richard Vogel en Emilion Fonroque (v. Eldorado vd Zeshoek) reden naar de overwinning. Zij sprongen een foutloze ronde en stopten de chrono na 60,31 seconden. Markus Renzel en Casscord (v. Casall) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 64,19 seconden. Laure Renwick (Bintang II) eindigde op de derde plaats.

Thiago Ribas Da Costa (Dreambrina) en Tim Wilks (Ma Pomme Tamerville) vervolledigden de top vijf.


Klik hier voor de resultaten