Nederlanders domineren LR Lier met Bles op kop

Nederlanders domineren LR Lier met Bles op kop

In Lier werd zonet het 1m45 gesprongen. 58 Deelnemers traden aan in deze rubriek met barrage. Van die 58 starters konden er acht een foutloze eerste ronde springen. Een barrage met acht moest dus uitsluitsel bieden over de winnaar. 

Max Sebrechts moest als eerste de ring in. Hij kon met Cristel (v. Diamant de Semilly) een erg snelle chrono noteren maar hij tikte één balk uit de lepels. Dit zou hem uiteindelijk nog de derde plaats opleveren. 

De winst ging naar Nederland: Bart Bles. Hij rekende op Fernando-H (v. Calvino Z) om in 43,,06 seconden een foutloze ronde te springen. Maikel van der Vleuten volgde op de tweede plaats. Hij kon met Snoes (v. Clarimo) een foutloze ronde springen en klokte af in 43,17 seconden. Siebe Kramer vervolledigde de top drie. Hij sprong de snelste ronde in het zadel van, Evermeta (v. Mr. Blue) maar tikte één balk uit de lepels.

Thiago Ribas da Costa (Kassandra van't Heike) en Max Sebrechts (Cristel) vervolledigden de top vijf.

Piet Raijmakers J (Van Schijndel's Gladstone) klasseerde zich op de zesde plaats. Voor Bart Lips en Hurricane DDD (v. Falaise de Muze) was er een negende plaats.

Klik hier voor de resultaten