Nanning en Morssinkhof sterk in CSI1* competitie Lier

Nanning en Morssinkhof sterk in CSI1* competitie Lier

In Lier ging de laatste dag van een internationaal concours van start met twee rubrieken van de CSI1* competitie. In het 1m20 reed Nikita van der Meerschen naar de overwinning. Zij rekende op Lady vh Molenhof Z (v. Lord Z) om in 62,63 seconden een foutloze ronde te springen; Ze was hiermee de snelste in deze rubriek die rechtstreeks tegen de tijd gereden werd. 

Aleksandra Wypchlo en Gilea eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en sopten de chrono na 63,02 seconden. Nick Nanning en Bandia (v. Clinsmann 2) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 64,29 seconden. 

Irma Rubesa (Benjamin) en Hessel Hoekstra (Jamorkus W) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

1m10

Ook in het 1m10 ging de winst naar een Belgische amazone: Estelle Gerard reed Jedam (v. Nonstop) naar de overwining door in 66,79 seconden een foutloze ronde te springen; Alexandra Gazo en Bright Moon (v. Lord Z) eindigden op de tweede plaats. Zij hielden de nul op het scorebord en finishten in 68,09 seconden. Aleksandra Amsakova (Lopez) vervolledigde de top drie na een foutloze ronde in 81,70 seconden. 

Estelle Gerard en Louisiana 28 (v. Kashmir van Schuttershof) eindigden op de vierde plaats; Deze Belgische combinatie sprong een foutloze ronde in 83,34 seconden. Milan Morssinkhof en T'Intely Lande (v. Opium de Talma) volgden op de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten