Mulder op snelheid naar het zilver in Sentower Park

Mulder op snelheid naar het zilver in Sentower Park

In Opglabbeek werd zonet een 1m35 rubriek van de CSI2* competitie gesprongen. In deze rubriek gingen 68 deelnemers van start. Ze namen het tegen elkaar en tegen de klok op. 

De winst ging naar Gilles Thomas. Hij sprong gisteren al naar de overwinning en deed die prestatie graag nog eens over. In het zadel van de 12-jarige BWP merrie Imposante Vede (v. Pommeau du Heup) kon hij de nul behouden en finishte hij in 59,88 seconden. Hij was hiermee de enige die de chrono onder 60 seconden kon houden. 

Pim Mulder eindigde met Hiarma (v. Ultimo) op de tweede plaats. Deze Nederlandse combinatie kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 60,27 seconden. Rossen Raitchev en Cascaya IV (v. Cornet Obolenksy) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 61,04 seconden. 

Niels Bulthuis (Kepi Vert du Buisson Z) en Marinus Den Doelder (Sanvaja) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf. 

Andere Nederlandse klasseringen waren er voor Lars Kersten (Hallilea), Joyce Wolters (Ingar Endy Vde) en Hilde Woudstra (Castella).

Klik hier voor alle resultaten