Morssinkhof wint op Spaanse bodem

Morssinkhof wint op Spaanse bodem

In Oliva werden zonet de laatste twee rubrieken van de dag gesprongen: een 1m35 van de GOLD competitie en een 1m25 voor SILVER ruiters. In het 1m35 reed Mohamed Talaat naar de overwinning. Hij rekende op Tabea 20 (v. Contendro I) om in 54,06 seconden een foutloze ronde af te leggen. Hiermee bleef hij Paloma Carcelo voor die met Vivaldi d'Hyrencourt (v. Udancer Hero) de tweede plaats voor haar rekening nam. 

De derde plaats ging naar Lieven Devos. Hij kon met de 13-jarige Eldorrado Mvnz een foutloze ronde springen en klokte af in 56,96 seconden. Jessica Dimmock en Billy Fleance (v. Otanglo) volgden op de vierde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde en konden de chrono na 57,90 seconden stoppen. Abdurakhmon Abdullaev en Camerlane (v. Cardenio) eindigden op de vijfde plaats. 

Skye Morssinkhof reed in deze rubriek naar de elfde plaats. Zij rekende op G-Vingino Blue (v. VDL Zirocco Blue) om in 63,14 seconden een foutloze ronde te springen. 

Klik hier voor de resultaten

1m25 Bronze

In het 1m25 van de Bronze competitie reed Morssinkhof naar de overwinning. Dit keer rekende ze op Nina vh Scheefkasteel (v. Numero Uno) om in 56,23 seconden een foutloze ronde te springen. Harold Boisset eindigde hier op de tweede plaats. Hij kon met Amour d'Etrez (v. Mylord Carthago*Hn) een foutloze ronde springen en stopte de chrono na 57,17 seconden. Sebesatien Tence en Edene du Bidou (v. Ulpien d'Elle) eindigden op de derde plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 57,86 seconden. 

Fidel Davila Garcia (Dantic de Maeza) en Harold Boisset (Diva de Cazeneuve) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor de resultaten


Foto: Fototrailer