Marc Houtzager klasseert zich in Hubside

Marc Houtzager klasseert zich in Hubside

De eerste CSI5* proef in Hubside was een twee fasen 1m40. Hier zette Jérôme Guery van in het begin een zeer snelle tijd neer maar het was de Fransman Mathieu Billot die de tijd wist te verbreken.

Mathieu Billot kwam in de ring met Lagavulin 2 (v. Ludwigs AS) en ging over de finish in 29.15 seconden. Hiermee wist hij iedereen achter zich te laten. De Belg Jérôme Guery zette in het begin van de proef een scherpe tijd neer van 31.89 seconden op de rug van Fais Toi Belle du Seigneur. De derde plaats was voor de Oostenrijker Max Kühner met onder het zadel Cornet Kalua (v. Cornet Obolensky) in 34.22 seconden. 

Op de vierde plaats kwam een andere Fransman te staan, Philippe Rozier stopte de tijd in de barrage in 34.89 seconden met zijn viervoeter Vincy du Gue (v. Adelfos). Op vijf kwam de Colombiaanse Rene Lopez Lizarazo te staan met Stalognia (v. Stakkatol) in 34.94 seconden. 

De Nederlandse Marc Houtzager reed met Habitat BP, een nakomeling van Dantos rond de barrage in 37.05 seconden wat goed was voor de achste plaats. 

Klik hier voor alle resultaten. 


Foto: Fototrailer