Madrid in Motion naar zilver in GCL. Smolders en Bles scoren in individueel klassement

Madrid in Motion naar zilver in GCL. Smolders en Bles scoren in individueel klassement

In Madrid werd zonet de tweede ronde van de Global Champions League gesprongen. Er werd over een hoogte van 1m60 gesprongen en Ben Maher slaagde erin om het algemene klassement op zijn naam te schrijven. Hij reed Explosion W (v. Chacco Blue) foutloos rond in 68,67 seconden. 

Darragh Kenny volgde op de tweede plaats. Hij slaagde erin om in het zadel van VDL Cartello (v. Cartani) alle balken in de lepels te laten en finishte in 69,06 seconden. Philipp Weishaupt en Coby (v. Contagio) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 69,97 seconden. 

Bertram Allen (Harley vd Bisschop) en Eduardo Alvarez Aznar (Seringat) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Harrie Smolders zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Hij rekende op Bingo du Parc (v. Mylord Carthago) om in 75,17 seconden naar de zevende plaats te springen. Bart Bles kon zich met Kriskras DV (v. Cooper vd Heffinck) ook klasseren. 

Klik hier voor de resultaten

De Shangai Swans schreven de Global Champions League op hun naam. Zowel Christian Ahlmann (Dominator 2000 Z) als Max Kühner (Elektric Blue P) slaagde er ook vandaag in om een foutloze ronde te springen. Ze waren het enige team dat erin slaagde om over de twee rondes heen geen enkele springfout te maken. 

Madrid in Motion van Eric en Michael van der Vleuten eindigden op de tweede plaats. Gisteren kregen ze enkel één puntje voor tijd, vandaag was er een springfout van Eric en Wunschkind (v. Casall). Maikel en  Beauville Z (v. Bustique) slaagden er wel in de nul te behouden. 

De Paris Panters van Harrie Smolders, Darragh Kenny en Abdel Said vervolledigden het podium.

Klik hier voor de resultaten