Logan Fiechter prijs in Wierden

Logan Fiechter prijs in Wierden

De Belgen waren in goede vorm tijdens de Small Tour 1m25 in Wierden. De overwinning ging naar Frederik Mees gevolgd door de Britse Tatiane Mauree en Yari Van Den Branden. De vierde plaats was voor de Nederlandse Logan Fiechter. 

Frederik Mees was de snelste met onder het zadel First Rate De Tinmont (v. Ultra-Top De La Haia). Deze combinatie wist een barrage te rijden in 30.74 seconden. De tweede plaats was een kleine 3 seconden trager. Miami Moonbeam (v. Halu Balou) bereden door Tatiane Mauree stopte de tijd op 33.42 seconden. De derde plaats was voor een andere Belg, Yari Van Den Branden met Picobelle van de Barthoeve (v. Brownboy TH) in 33.67 seconden. 

De Nederlandse Logan Fiechter kwam op de vierde plaats te staan met Fuck Vicky T (v. For Next Generation), hij stopte de tijd in 34.71 seconden. Een andere Belg vervolledigde de top vijf. Merel Braspenning wist in een tijd van 35.20 seconden de vijfde plaats voor haar te winnen met onder het zadel Parco Van't Hollandhof (v. Berktzicht Jekilja). 

Klik hier voor alle resultaten.