Kuijpers, Morssinkhof en Dimmendaal sterk op Belgische bodem

Kuijpers, Morssinkhof en Dimmendaal sterk op Belgische bodem

De laatste rubrieken die op vrijdagavond in het Sentower Park gesprongen werden, waren het 1m20 voor paarden en de 90 cm voor pony's. 

1m20 paarden

In het 1m20 ging de overwinning naar Pauline van Dyck. Zij reed Swing Jo (v. Stakkato) naar de eerste plaats door een foutloze ronde af te leggen in 30,54 seconden. Hiermee bleef ze Jersey Kuijpers voor die met JKHorseTrucks Commanchi op de tweede plaats eindigde; De Nederlandse combinatie liet allen balken in de lepels en finishte in 31,76 seconden. Vic De Plecker en Cerona Van Beek (v. Tangelo vd Zuuthoeve) vervolledigden het podium. 

Jersey Kuijpers (Alice du Wonderland) en Nicolas Florizoone (Filou) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

90 cm pony's

In de 90 cm voor pony's snelde Marthe-Louize Dieu naar de overwinning. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Waaie Q Etoyka en klokte af in 24,17 seconden. Hiermee bleef ze Laure Tijskens voor die met Welco van Farasohof (v. Large Rivers Cleopas) op de tweede plaats eindigde; River Morssinkhof en Dexter maakten het podium compleet. 

Robin Vermeir (Grietje vd Mispelaere) en Luc Dimmendaal (Eber de Pretendent) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten