Knokke Hippique is back, vanaf 23 juni en dit voor drie weken.

Knokke Hippique is back, vanaf 23 juni en dit voor drie weken.


Het wordt een corona proof event, wat impliceert dat het publiek niet is toegelaten. U kanhet wel allemaal volgen via de livestream, op de drie pistes.De nood is hoog, onze goesting groot om de beleving van Knokke Hippique te herbeleven en dat betekent topsport in een vakantiesfeer creëren. Waarbij we de standaard van een Stephex event onverminderd hanteren.


Dat we dit kunnen realiseren, danken we aan de onvoorwaardelijke steun en duurzaam partnership van Rolex en Audi.In een tijdsgewricht waarin vijfsterren competitie eerder schaars is, wil Knokke Hippique er absoluut zijn voor de sport.Met behoud van onze identiteit en eigenheid blijft Knokke Hippique een vijfsterren beleving in een corona veilige aankleding, met terrasbubbels rond de pistes waarbij de take away catering een verrassende upgrade krijgt.

Het eerste weekend (24-27 juni) staat er een vijfsterren wedstrijd op het programma, gecombineerd met een 1*, 2* en 3* CSI, en die drie reeksen zullen ook de twee daaropvolgende weken (30juni-4 juli en 7-11juli) plaatsvinden.De CSI 5* van Knokke Hippique is zeldzaam in Europa en de eerste in België sinds corona. Op de vooravond van de definitieve Olympische selectie, zal het tevens de laatste testwedstrijd zijn voor Tokio.

Bron: Persbericht