CSI Lier: Kim Hoogenraat geeft zichzelf vijfde plaats in ranking als verjaardagscadeau

CSI Lier: Kim Hoogenraat geeft zichzelf vijfde plaats in ranking als verjaardagscadeau

In Lier werd zonet een 1m45 rubriek gesprongen als hoofdnummer van de dag. Elf combinaties slaagden erin zich te plaatsen voor de barrage. Een ontknoping met elf moest dus uitsluitsel bieden over de winnaar. Die winnaar werd Olivier Philippaerts. Hij voerde een volledig Belgisch podium aan.

Philippaerts kon in het zadel van H&M Legend of Love (v. Landzauber) de nul behouden en finishte in 32,34 seconden. Hij was hiermee sneller dan Francois Mathy Jr die Kinshasa de Goedereede (v. Darco) naar de tweede plaats reed. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 32,38 seconden. Thibeau Spits maakte het Belgisch feestje compleet. Hij rekende op Classic Touch DH (v. Casall) om in 33,69 seconden een foutloze ronde te springen. 

Vincent Zacharias Bourguignon (Fellow van't Moerven) en Filippo Tabarini (Exquise du Pachis) vervolledigden de top vijf. 

Kim Hoogenraat was de beste Nederlandse op de vijfde plaats. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Gilion ES (v. Lamm de Fetan) en finishte in 37,34 seconden. Maikel van der Vleuten (Snoes) en Meike Zwartjens (Twister de la Pomme) konden zich ook klasseren. 

Klik hier voor de resultaten

CSI1* 1m30

In het 1m30 van de CSI1* competitie zorgde Madée Schuttenbeld voor de beste Nederlandse prestatie. Zij reed Piccolo R (v. Centauer Z) foutloos naar de finish in 29,29 seconden. Dat leverde haar de vierde plek op.

Klik hier voor de resultaten