Kim Emmen springt op het podium in CSI2* Grand Prix Opglabbeek

Kim Emmen springt op het podium in CSI2* Grand Prix Opglabbeek

In Sentower Park werd zonet het hoogtepunt van een druk internationaal weekend gereden: de Grand Prix van de CSI2* competitie. Hindernissen stonden tot 1m45 hoog gebouwd. Van de 64 deelnemende combinaties konden er 12 een foutloze ronde springen. Een barrage met twaalf moest dus over de winnaar beslissen. 


Die winnaar werd de Duitser Felix Hassmann. Hij rekende op Sig Chaccinus (v. Chacco-Blue) om in 33,86 seconden een foutloze ronde te springen. Barbara Schnieper en Escoffier (v. Lord Z) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze barrage springen en stopten de chrono na 34,29 seconden. Kim Emmen en Warriors Glory (v. Warrior) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,37 seconden. 

Jan Andre Schulze Niehues (Fitch) en Bertram Allen (Giolita) vervolledigden de top vijf op respectievelijk de vierde en de vijfde plaats. 

Jack Ansems reed Fliere Fluiter (v. VDL Zirocco Blue) naar de zesde plaats. Dit na een snelle ronde in 34,37 seconden met helaas één springfout achter hun naam. Kevin Jochems (Egwel) en Kessy van Berlo konden zich ook klasseren. 

Klik hier voor de resultaten


Foto: Archief