Kim Emmen opnieuw naar de winst in 6-jarigen rubriek

Kim Emmen opnieuw naar de winst in 6-jarigen rubriek

In Sentower Park werden deze ochtend alvast twee rubrieken gesprongen. Het ging om een 1m35 en een rubriek voorbehouden aan de 6-jarige paarden.

In het 1m35 ging de overwinning naar Erika Lickhammer-Van Helmond. Zij reed Toupie du Quesnoy (v. Ogrion des Champs) foutloos naar de finish in 28,61 seconden. Tim Wilks en Loeki van het Lindehof namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij hielden de nul op de teller en finishte in 28,96 seconden. Jonna Ekberg en La Belle Dame Z (v. Levisto Z) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 29,05 seconden. 

Thomas Whitaker (Pepper Jack) en Chloe Reid (Crystal) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. Zoe Conter Soory de l'Hallali (v. For Pleasure) eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats.

6-jarigen

In de rubriek voor 6-jarige paarden ging de overwinning naar Kim Emmen. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Astrid's Lad (v. Luidam Elite) en klokte af in 60,88 seconden. Emma Stoker en Orphea HQ (v. Emeral van't Ruytershof) namen de tweede plaats voor hun rekening. Voor Kerstin Deakin en Qlicious (v. Cornettino Ask) was er een derde plaats.

Klik hier voor de resultaten