Kim Emmen opnieuw iedereen te snel af in Youngster Rubrieken

Kim Emmen opnieuw iedereen te snel af in Youngster Rubrieken

In Sentower Park werden zonet de eerste twee rubrieken van de dag gesprongen. Het ging op een rubriek voorbehouden voor 5-jarige en een rubriek voorbehouden voor 6-jarige paarden.

Bij de 6-jarige paarden reed Kim Emmen naar de overwinning. Zij kon de nul behouden met Lady Angeles (v. Los Angeles) onder het zadel en klokte af in 57,60 seconden. Brecht Goossens en Oechie K (v. I'm Special de Muze) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul op de teller houden en finishten in 5962 seconden. 

Axel Vandoorne en Twiggy Blue Z (v. Tornesch) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 63,61 seconden. Nico Baerts (Oakley van de Zavel) en Mart-Sander Aarma (Only de Wiqui) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

5-jarigen

Bij de 5-jarige paarden reed Kelly Cornelis de Canturano merrie Castella du Luna naar de overwinning. Zij sprongen een foutloze ronde in 64,90 seconden. Laura Stotzem nam met Babelutte vd Zuuthoeve (v. Balou du Rouet) de tweede plaats voor haar rekening. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 68,07 seconden. Jasmine Shao-Man Chen en London Way degli Assi (v. Londen) vervolledigden het podium.

Sarah Toussaint (Jalys de la Hart DS) en Koen Gelaude (Junior) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten