Kim Emmen en Kaiser DMH scoren opnieuw in Silver Grand Prix Oliva!

Kim Emmen en Kaiser DMH scoren opnieuw in Silver Grand Prix Oliva!

Kim Emmen en Eric Berkhof's Kaiser DMH blijven imponeren onder de Spaanse zon. Vorige week plaatste het duo zich op het Silver Grand Prix podium. Ook deze week springen ze in de prijzen.

In totaal kwamen er dertien combinaties aan de start van de 1.40m Silver Grand Prix in Oliva. Als één van de laatste aan de start snelde Michael Pender naar de winst met de 8-jarige Hhs Cornetta (Cornet Obolensky, fokker: Marion Hughes). Het duo bleef nipt voor op Tina Lund en de sBs-ruin, Ionesco Sitte (Hunters Scendro). Samen met de ruin uit de fokkerij van Horse Of Blegium verwees de Deense, Miguel Honrubia Alvarino en Alto de Talma (Quid de Talma) naar de derde plaats.


Net buiten het podium volgde Kim Emmen in de prijzen. Emmen plaatste zich foutloos op de vijfde plaats met Eric Berkhof zijn eigen gefokte KWPN-hengst, Kaiser DMH (Cardento 933). Vorige week haalde het duo nog het podium in de Silver Grand Prix.


Liv Linssen laat Wilhelmus klinken


Eerder won Liv Linssen de 1.30m Gold Tour. Samen met Cini W Z (Comme Il Faut, fokker: W. Van Stam) bleef Linssen nipt voor op Jorge Bidon Daurella en Diska (Diamant de Semilly).


Uitslag Silver GP


F. © 1clicphoto