Kevin Jochems naar brons in 5* 1.45m GP kwalificatie van St. Tropez

Kevin Jochems naar brons in 5* 1.45m GP kwalificatie van St. Tropez

OP de Hubside Jumping in St. Tropez werd zonet de CSI5* 1.45m Grand Prix kwalificatie, die eveneens meetelde voor de Longines Ranking, afgewerkt in een proef rechtstreeks tegen de tijd. Olivier Perreau was in uitstekende doen en snelde in een foutloze ronde naar de overwinning. Onze landgenoot Kevin Jochems wist te Nederlandse eer hoog te houden door naar een derde plaats te rijden. 

Olivier Perreau kon rekenen op Gl Events Dolce Deceuninck (v. Toulon) om de winnende tijd van 62,93 seconden en dus op thuisbodem deze GP kwalificatie te winnen. Penelope Leprevost zorgde voor de girlpower in deze rubriek en verzekerde met Djagger Semilly (v. Diamant de Semilly) een tweede plaats in 63,65 seconden. Kevin Jochems verzekerde de beste Nederlandse prestatie en reed in het zadel van Cornetboy (v. Cornet's Stern) naar de derde plek in 64,27 seconden. 

Plaats vier was weggelegd voor Victor Bettendorf met Simolo de La Roque Z (v. Spartacus). Philippe Rozier en Night Light Van 'T Ruytershof (v. Gemini) werd vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.