Kevin Jochems beste Nederlander in hoofdnummer Lier

Kevin Jochems beste Nederlander in hoofdnummer Lier

In Lier werd zonet het hoofdnummer van de dag gesprongen: een 1m40 waar er in twee fases gesprongen werd. De winst ging naar Oleksander Prodan. Hij reed Dakar (v. Nabab de Reve) futloos naar de finish in 24,46 seconden. 

Valentin Marcotte en Chaccolino eindigden op de tweede plaats. Ook zij konden de nul behouden en klokten af in 25,23 seconden. Egor Schrikbrik en Titus Z vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 25,89 seconden. 

Frederic Vernaet zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij reed Beijing Z (v. Bamako de Muze) naar de finish in 25,98 seconden en liet hierbij alle balken in de lepels. Dit leverde hem de vierde plaats op. Alexandrz Derambure en Chrisca de Thurin vervolledigden de top vijf.

Kevin Jochems eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij rekende op Careful H (v. Colman) om in 26,46 seconden een foutloze ronde te springen. Siebe Kramer en Fellow Jumper eindigden op de zevende plaats. Kevin Jochems eindigde ook de achtste plaats. Hij reed Carte Blanche (v. Cartogran) foutloos rond in 26,80 seconden. 

Klik hier voor de resultaten