Jens van Grunsven scoort rankingpunten in Opglabbeek

Jens van Grunsven scoort rankingpunten in Opglabbeek

In Sentower Park werd de dag zonet afgesloten met een LR die over een hoogte van 1m45 gesprongen werd. Van de 69 deelnemers konden er zeventien een foutloze ronde springen. Een druk gevulde barrage moest dus over de winnaar beslissen. 

Die winnaar werd de Belgische ruiter Wilm Vermeir. Hij reed Joyride S (v. Toulon) foutloos doorheen de barrage en klokte af in 34,08 seconden. Dieter Vermeiren en Kingston Town 111 Z (v. Kashmir van Schuttershof) volgden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen en finishten in 34,52 seconden. Tom Rieskamp-Goedeking en Ib Querido (v. Frh Quaid) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 34,62 seconden. 

Frederik B. Seim en Quevara van de Vlierbeek Z (v. Quintus) eindigden op de vierde plaats. Victoria Gulliksen en David Guetta (v. Zento) vervolledigden de top vijf. 

Jens van Grunsven was de beste Nederlander. Hij eindigde op de Heathrow (v. Der Senaat 111) naar de tiende plaats. Beau Schuttelaar (Hulde G), Remco Been (Baliu van het Molenhof Z) en Doron Kuipers (Gallardo Csi) eindigden ook in de prijzen.

Klik hier voor de resultaten