Jan Schuttert beste Nederlander in CSI1* Grand Prix Oudsbergen

Jan Schuttert beste Nederlander in CSI1* Grand Prix Oudsbergen

In Sentower Park werd een internationaal concours voor professionele ruiters zonet afgesloten met de Grand Prix van de CSI1* competitie. Negen combinaties konden zich plaatsen voor de barrage en die barrage leverde een Britse overwinning.

Sally Hopkinson reed Monte Carlos (v. Temple Claudius) foutloos naar de finish in 33,85 seconden. Hiermee bleef ze Chris Sorensen voor die met Hermie Dlt (v. Cantos) op de tweede plaats eindigde. Zij lieten eveneens alle balken in de lepels en finishten in 34,02 seconden. Janelle Larsson vervolledigde het podium in het zadel van Bollinger (v. Baltimore 1178).

Jan Schuttert zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Met Farmers Girl HS (v. Aragorn) onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde in 35,61 seconden. Thibault Vermeulen was de beste Belg op de vijfde plaats. Hij rekende op Jacarta van't Ravennest (v. Conterno-Grande) om in 35,66 seconden naar de finish te rijden. 

Dennis van den Brink (Go Dence), Pim Mulder (Hooligan RZ) en Piet Raijmakers Jr (Van Schijndel's Hanibal) konden zich ook klasseren.

Klik hier voor de resultaten