Grootegoed en De Weert in top vijf Pre-Summercup

Grootegoed en De Weert in top vijf Pre-Summercup

In het Azelhof staat dit weekend de Pre-Summer Cup III op het programma. Deze ochtend werd er alvast een 1m20 en een 1m30 rubriek gesprongen.

1m20

In het 1m20 ging de winst naar Nico Van der Plaetsen. Met Hercules S onder het zadel, sprong hij een foutloze ronde in 28,03 seconden. Steve Auwers nam met Incredible de tweede plaats voor zijn rekening. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 28,67 seconden. Mandy Grootegoed en Lazado volgden op de derde plaats na een foutloze ronde in 29,07 seconden. 

Hendrik Denutte (Hector vd Kranenburg) en Kasper de Boeck (Gerenia) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m10

In het 1m10 ging Chanel Bruyndonckx met de overwinning aan de haal. Met Watch Out B onder het zadel, klokte ze af in 27,32 seconden. Ze hield hierbij de nul op de teller. Laurentine De Bel en Gigolo vt Leeuwerikenhof eindigden op de tweede plaats. Voor Rik Hemeryck en Yolanthe was er een derde plaats na een foutloze ronde in 33,27 seconden. 

Maxi de Weert en Panamera STH volgden op de vierde plaats. Elke de Block en Lou van Baublo namen de vijfde plaats voor hun rekening.