Everse en Michels naar podiumplek in Junioren Grand Prix Valkenswaard

In Valkenswaard werd zonet de Grand Prix voor de Junioren gesprongen en de Belgische jeugd is er opnieuw in geslaagd erg goed te presteren. De Belgische kampioen bij de Junioren, Roy van Beek, reed naar de overwinning. Hij was met Mia vh Hulstenhof (v. Zirocco Blue) de snelste in een barrage met zeventien combinaties. De 8-jarige BWP merrie bleef van het hout en finishte in 32,42 seconden.

Senna Everse eindigde op de tweede plaats. Zij kon met Kerwin van't Roosakker (v. Echo van't Spieveld) de nul behouden en finishten in 32,44 seconden. Iris Michels eindigde op de tweede plaats. Zij kon met Glore (v. Verdi Tn) een foutloze ronde springen en finishte in 34,05 seconden.

Anastasiya Bondarieva (Capri) en Ada Alette Braaten Johnsen (Quarrycrest Reflection) vervolledigden de top vijf.