Emmen en Morssinkhof presteren sterk in Young Horses finale Sentower Park

Emmen en Morssinkhof presteren sterk in Young Horses finale Sentower Park

In Sentower Park werd zonet de finale voor de 7- en 8-jarige paarden gesprongen. De Belgen konden de winst niet in België houden en moesten buitenlandse ruiters voorlaten.

8-jarigen

In de rubriek voor de 8-jarige paarden ging de overwinning naar Jana Wargers. Zij reed Chacco's Lady 2 (v. Chacco Blue) foutloos rond en finishte in 33,40 seconden. Hiermee bleef ze in de barrage Derin Demirsoy voor die met Caprice d'Elle (v. Arko) op de tweede plaats eindigde. Voor Piergiorgio Bucci en Carpe Diem J&F Champblanc was er een derde plaats na een foutloze ronde in 34,23 seconden. 

Pieter Clemens was de best geplaatste Belg op de vierde plaats. Voor Melanie Gelin en Alana Hero Z (v. Aganix du Seigneur) was er een vijfde plaats. 

7-jarigen

In de finale voor 7-jarige paarden ging Richard Vogel met de overwinning aan de haal. Hij reed Lumpi 71 (v. Lord Argentinus) foutloos door de barrage en finishte in 38,00 seconden. Abbie Sweetnam en Brown Star Z (v. Big Star Jr K Z) eindigden op de tweede plaats. Kim Emmen nam de derde plaats voor haar rekening in het zadel van Tsh First Edition (v. Numero Uno)

Oda Charlotte Lyngvaer (Seleste B Z) en Skye Morssinkhof (Nina vh Scheefkasteel) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten